fishandchips
derksenlogo
kaasblokjes

home

opdrachtgevers

taaldiensten

tarieven

contact

Vertaaltarieven

Vertaalwerk is maatwerk.
De prijs van een vertaling hangt onder andere af van de taal waaruit moet worden vertaald (de brontaal), de aard van de tekst, de omvang van de opdracht en de leverdatum.
Onderstaande tarieven zijn dan ook slechts een indicatie.

Vanuit het Duits, Engels of Frans naar het Nederlands: € 0,18.
Vanuit het Nederlands naar het Duits of het Engels: € 0,20.

Vanuit het Grieks naar het Nederlands: € 0,20.
Vanuit het Nederlands naar het Grieks: € 0,22

beëdigd: +25% • spoed: +50%

Het minimumbedrag per opdracht is € 60,- (exclusief btw).

Indien u een apostille wenst, gelden de volgende tarieven bovenop de vertaaltarieven.
Bij vertaalopdrachten die geen haast hebben, wordt uw beëdigde vertaling naar de rechtbank opgestuurd. De rechtbank heeft een werkweek nodig om de vertaling met apostille te retourneren. U betaalt dan € 25,- voor de apostille.
Mocht u de apostille met spoed willen laten maken, dan kunt u ervoor kiezen om haar zelf bij de rechtbank te halen of dit door Derksen Vertaaldiensten te laten verzorgen. In dat laatste geval betaalt u € 65,- voor de apostille.

 

Tolktarieven

Voor het eerste uur € 90,- , daarna € 70,- per uur. Afhankelijk van de opdracht zal voorbereidingstijd nodig zijn. Hiervoor wordt € 60,- per uur in rekening gebracht.

Voor de vaststelling van de vergoeding geldt een gedeelte van het eerste tolkuur als een heel uur.

Na dit eerste uur geldt een gedeelte van een uur korter dan een half uur als een half uur, en langer dan een half uur als een uur.

Om gedurende eventueel simultaan tolken optimale kwaliteit te kunnen garanderen, is het noodzakelijk dat de tolk niet langer dan 30 minuten aan een stuk tolkt. Indien het programma dit toelaat, zal de tolk een korte pauze nemen. Laat het programma dit niet toe, dan zal de tolk bij simultaan tolken altijd samenwerken met een collega tolk.

 

Tarieven taalonderwijs

Omdat er te veel factoren een rol spelen bij de prijsbepaling voor een taalcursus, kan hiervoor helaas geen vast tarief worden vermeld. Neemt u gerust even contact op voor een prijsindicatie.